Handlekurv
1-3 virkedager leveringstid for lagervarer

Om oss

Velkommen til Stethoscope24.com

Driftes av Danawu GmbH, Berlin

DANAWU GMBH, en global distributør av stetoskoper og utstyr til markedet for sluttbrukerutstyr, med tilknyttede selskaper som har beliggenhet og betydelig lagre i USA, Storbritannia, med distribusjon i disse landene og over hele Europa fra det tyske hovedkvarteret. Hvert tilknyttet selskap deler Danawu GmbHs filosofi om å streve for utvikling av kundeservice, bevissthet og fortreffelighet.

Med mer enn 50 000 lojale kunder oppfyller DANAWU GMBH behovene til leger, studenter, helsepersonell, konsulenter, privatpersoner og sykehus- og kliniske innkjøpsavdelinger. Med en så bred og variert demografi er det lett å se hvordan og hvorfor et slikt produkt må videreutvikles.

På grunn av dette har vår globale ekspansjon blitt en nødvendighet, og vår økte kjøpekraft har gjort det mulig for oss å tilby bedre priser direkte til forbrukeren. Ettersom vi prøver å sikre at kundeservicen og utvalget er uten sidestykke, vet forbrukerne at de trygt kan stole på at kjøp fra en av våre baser over hele verden, alltid vil gi en konkurransedyktig pris og god oppfølging.

Internasjonalt selger DANAWU GMBH sine produkter både til sluttbrukere og til en omfattende kundebase bestående av sykehus, klinikker, leger, kirurger og legepraksiser. Vi sørger for at vår kundeservice og opplæring av vårt personell over hele verden er konsekvent og oppfyller våre høye forventninger i de land og territorier der vi har tilstedeværelse.

På internett tilbyr DANAWU GMBH et omfattende utvalg av utstyr til privatpraktiserende leger/helsepersonell, inkludert stetoskoper, diagnostiske sett og poser sammen med et økende utvalg av forbruksartikler.

DANAWU GMBH har hovedkontor i Berlin, Tyskland, og gjør forretninger i 15 land ved å bruke pålitelige kurernettverk for å sikre rask levering der det er mulig. Vårt globale nettverk av tilknyttede ansatte over hele verden, er tilgjengelig 24 timer i døgnet for å sikre at bestillingen din er prioritert uansett hvor du bor i verden.30 dagers returrett

30 dagers pengene tilbake-garanti

Pakken din er sporbar

med et sporingsnummer (UPS)

100% Sikker betaling

Klarna / Kredittkort / PayPal