Handlekurv
1-3 virkedager leveringstid for lagervarer

Autentisering 3M Stetoskop

Finn ut hvordan du forsikrer deg om at du kjøper et autentisk stetoskop fra 3M™ Littmann®.

Vi hjelper til med å bekjempe forfalskninger, fordi det er for mye som står på spill.

En del av vår forpliktelse til at du skal lykkes som helsepersonell, er å bekjempe salg og produksjon av falske Littmann-stetoskoper. Hvorfor? Fordi vi vet at det er mye som står på spill. Det handler om pasientenes helse og velvære. De stoler på at du presist overvåker, vurderer og diagnostiserer lidelsene de har. Mangler du vital informasjon kan det sette liv og helse i fare. Det er din karriere. Det å ha den mest nøyaktige informasjonen om pasientene, vil bidra til bedre behandling. Brukes et falsk Littmann- 3m stetoskop kan det ødelegge fremtiden både for deg og pasienten. Man velger å investere i kvalitetsprodukter på grunn av den avhengigheten du har av høy ytelse og fremragende akustikk, lik den som finnes i stetoskoper fra 3M Littmann.

Kjenn signalene

Det er ikke alltid lett å oppdage et forfalsket Littmann-stetoskop. Derfor er det så viktig å vite hva du skal se etter når du kjøper et Littmann-stetoskop. Husk at det ofte er en kombinasjon av flere ting å være på vakt for – vi har listet opp noen av de vanligste signalene her.

Advarsel: Et begrenset utvalg.

Autoriserte forhandlere av 3M Littmann har et bredt utvalg av Littmann-stetoskoper, inkludert forskjellige modeller med i en rekke finisher og farger på slangene.

Advarsel: Forfalskninger vises på e-handelsplattformer i en kort periode.

Dette gjør det mindre sannsynlig at selgeren vil være responsiv eller ha omtaler. Det betyr også at det sannsynligvis ikke er mye informasjon tilgjengelig om selgeren. Autoriserte 3M Littmann-forhandlere er kunnskapsrike og hjelpsomme. De vil være responsive og hjelpe deg med å finne riktig Littmann-stetoskop.

Advarsel: Forfalskere satser på raske salg, hurtighet og utelater ofte merking eller feilstaver ord.

Hvis prisen lyder “for god til å være sann”, så er det sannsynligvis det. Vi gjør vårt ypperste til å lage 3M stetoskop med høy ytelse og enestående akustikk. Dette håndverket tar tid og har verdi, finner du et betydelig nedsatt tilbud kan det være en god grunn til bekymring.

Er Littmann-stetoskopet mitt autentisk?

Selges det mange falske Littmann-stetoskop?

Forfalskning foregår i nesten alle bransjer. Hos 3M stetoskop mener de at til og med ett forfalsket Littmann-stetoskop er ett for mange. De har prioritert å aktivt overvåke og fjerne falske Littmann-stetoskop fra markedet.

Hvis jeg ved et uhell har kjøpt et falskt Littmann-stetoskop, er det allikevel et fungrende stetoskop?

Forfalskede produkter er ikke kjent for kvalitet. Fagpersoner stoler på Littmann-stetoskoper for den akustiske ytelsen som 3M stetoskop Littmann-autentiske stetoskoper leverer. Det kan hende at en forfalsket versjon ikke fungerer tilstrekkelig når du først skaffer deg den. Forfalskede stetoskoper holder kanskje ikke mål og kan mislykkes i å hjelpe deg med å identifisere viktige subtile lyder hos pasientene på lang sikt.

Hva er de potensielle advarselstegnene jeg bør se etter når jeg kjøper et Littmann-stetoskop?

Et advarselstegn er pris. Hvis du ser en pris som ser “for god ut til å være sant “, så er det sannsynligvis det. Littmann-stetoskoper er kjent for høy ytelse med enestående akustikk og er derfor sjelden tilgjengelige med store rabatter. Vær også oppmerksom på selgere med få omtaler, antall eller utvalg tilgjengelig – og husk at det vanligvis er en kombinasjon av flere mistenkelige tegn som kan stoppe deg i å kjøpe et falskt stetoskop.

30 dagers returrett

30 dagers pengene tilbake-garanti

Pakken din er sporbar

med et sporingsnummer (UPS)

100% Sikker betaling

Klarna / Kredittkort / PayPal