Handlekurv
1-3 virkedager leveringstid for lagervarer

Bruk av justerbar teknologi i Littmann stetoskop

Bruk av justerbar teknologi i Littmann stetoskop

Bytt enkelt mellom å lytte til høye eller lave frekvenser.

Justerbar membranteknologi er en oppfinnelse fra 3M som bidrar til å gjøre auskulteringen av en pasient enklere og mer effektiv. Du kan høre forskjellige typer lyd bare ved å justere presset du legger på bryststykket på 3M™ Littmann® -stetoskopet.

Nesten alle stetoskop fra Littmann har minst en justerbar membran. (Unntakene: elektronisk, pediatrisk og neonatale modeller.) Den justerbare teknologien eliminerer praktisk talt behovet for å flytte, snu og reposisjonere bryststykket bare for å høre forskjellige lyder.

Mens andre stetoskopmerker krever at du løsner og bytter membraner og klokker, handler Littmann sine stetoskop om brukervennlighet.

For å høre lavfrekvente lyder, sett bryststykket lett på pasienten. I denne posisjonen er membranen strukket, som gjør at lavfrekvente lyder resonneres.

For å høre høyfrekvente lyder, presser du bryststykket hardere mot kroppen. Når presser mer på bryststykket, er membranbevegelsen begrenset. Dette blokkerer (eller demper) lavfrekvente lyder, som gjør at du hører lyder med høy frekvens.

Stethoscope Littmann

Se nærmere på disse stetoskopene

30 dagers returrett

30 dagers pengene tilbake-garanti

Pakken din er sporbar

med et sporingsnummer (UPS)

100% Sikker betaling

Klarna / Kredittkort / PayPal