Handlekurv
1-3 virkedager leveringstid for lagervarer

Frakt og Retur

Takk for at du handler på Stethoscope24.com!

Frakt

Vi liker at kundene er glade og fornøyde, vi vet at du helst ville ha varen i hus allerede i går. Derfor sender vi på Stethoscop24 alle bestillinger som er mottatt før kl. 14:00 (man-fre) allerede samme dag, og aldri senere enn 24 timer, inkludert bestillinger med gravering! Hvis det sendes en bestilling i løpet av helgen, sender vi på mandag.

Det betyr at bestillingene behandles omgående og sendes, det er ingen forsinkelser med selve forsendelsen. I tilfeller der det oppstår forsinkelser, vil du bli kontaktet av oss kort tid etter at du har lagt inn bestillingen, du kan da velge å vente på varen eller kansellere bestillingen.

Vi sender til hele verden. Vær oppmerksom på at det er begrensninger på noen produkter, og noen produkter kan ikke sendes til internasjonale destinasjoner.

Når du legger inn en bestilling, estimerer vi frakt og leveringsdatoer basert på tilgjengeligheten på varene du har bestilt og fraktmetoden du velger. Avhengig av fraktselskapet du velger, vises estimert leveringsdato på fraktsiden.

Bestillingen sendes med UPS Express, DHL Express eller TNT. Fraktkostnadene varierer fra en destinasjon til en annen, du blir opplyst om fraktkostnadene før du betaler.

Retur

Du kan returnere de fleste nye, uåpnede varer inne 14 dager etter levering og få full refusjon. Vi betaler også returfrakten hvis returen er resultatet av en feil vi har gjort (du mottok en feil eller defekt vare osv.).

Du kan forvente å motta refusjonen innen fire uker etter returforsendelse, men i mange tilfeller mottar du refusjonen raskere. Denne perioden inkluderer transittid for oss til å motta returvaren fra fraktselskap (5 til 10 arbeidsdager), tiden det tar for oss å behandle returen etter mottak (3 til 5 arbeidsdager) og tiden det tar for banken å behandle refusjonen (5 til 10 arbeidsdager).

Kontakt oss hvis du trenger å returnere en vare.

30 dagers returrett

30 dagers pengene tilbake-garanti

Pakken din er sporbar

med et sporingsnummer (UPS)

100% Sikker betaling

Klarna / Kredittkort / PayPal