Handlekurv
1-3 virkedager leveringstid for lagervarer

Nyttige tips

Optimalisere ytelsen på Littmann-stetoskopet

Fem tips for riktig bruk av 3M™ Littmann® -stetoskopet.

Littmann stetoskop er kjent for førsteklasses lydkvalitet og komfort. Men det er noen enkle ting du kan gjøre for å sikre ytelsen og anvendeligheten på det nye stetoskopet.

1. Justere hodesettet

Før du setter øreproppene i ørene, sørg for at peker forover og bort fra deg. (Figur A) Dette gjør at ørebøylene vil være justert i forhold til ørekanalene, for komfort og maksimal lydoverføring. Hold hodesettet foran deg med en ørebøyle i hver hånd, trekk i hodesettet for å åpne og sett øreproppene i ørene. (Figur B)

Hvis passformen ikke er komfortabel, eller den akustiske ytelsen mangler, juster strammingen på hodesettet. Alle stetoskopene fra Littmann har justerbare hodesett. Press øyebøylene forsiktig sammen for å øke strammingen på hodesettet, trekk dem fra hverandre for å minste strammingen.

Har du hodesettet feil på deg, (øreproppene peker bakover for eksempel, som i figur C) kan resultere i dårlig lydisolering, og i noen tilfeller, fullstendig blokkering av lyden.

Littmann stetoskop riktig innsetting
A. Littmann stetoskop riktig innsetting
Littmann stetoskop korrekt plassert
B. Littmann stetoskop korrekt plassert
Littmann stetoskop feil plassert
C. Littmann stetoskop feil plassert
Stethoscope Littmann right eartip size

2. Bruk riktig størrelse på øreproppen

For optimal akustisk ytelse, er det viktig å bruke den øreproppen som passer best til ditt øre. Dette er spesielt viktig når du bruker myke, lydisolerende propper. Alle proppene til Littmann-stetoskopene er tilgjengelig i størrelsene liten og stor.

Stethoscope Littmann Rotate to the correct side

3. Roter til riktig side

Når du bruker et tosidig Littmann-stetoskop, må du åpne (eller indeksere) den siden du ønsker å bruke, klokke eller membran, ved å rotere bryststykket. Hvis membranen er åpen, vil klokken være lukket, og forhindre lyd forplanter seg via klokken og motsatt når membranen brukes.

Stethoscope Littmann Remove potential obstructions

4. Fjern eventuelle hindringer

Hvis du vanligvis har stetoskopet lommen, eller ikke gjør det rent så ofte, kan det samles lo og smuss i lydkanalen. For å forhindre blokkeringer, gjør stetoskopet rent og gi det regelmessig pleie. Hvis du bruker stetoskopene 3M™ Littmann® Kardiologi III™ eller Classic III™, pass på at det ikke kommer smuss i klokkeåpningen, ved å dekke det til med den avtakbare membranen.

Check the seal of Stethoscope Littmann

5. Kontroller pakningen

Stetoskop bruker en lufttett pakning for å overføre lyder fra pasienten til ørene til den som lytter. Løse deler i bryststykket, løse eller sprukne slanger eller feilinnsatte ørepropper kan forhindre lufttett forsegling.

Sjekk ut de følgende stetoskopene

Stethoscope Littmann
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

30 dagers returrett

30 dagers pengene tilbake-garanti

Pakken din er sporbar

med et sporingsnummer (UPS)

100% Sikker betaling

Klarna / Kredittkort / PayPal