Handlekurv
1-3 virkedager leveringstid for lagervarer

Personvern

Velkommen til Stethoscope24.com

driftes av Danawu GmbH

Vi verdsetter kundene og respekterer personvernet.

Danawu-gruppen GmbH i Europa (“det europeiske nettstedet”) drives eksklusivt av Danawu-gruppen GmbH for den europeiske franchisen (“den europeiske franchisen”). Derfor vil all personlig informasjon som er samlet inn for det europeiske nettstedet (inkludert e-postadresser som beskrevet senere), brukes utelukkende til den europeiske franchisetakerens formål. Dermed er personvernreglene i disse retningslinjene (“reglene”) kun reglene til den europeiske franchisetakerens, og derfor vil alle returregler være i samsvar med, og behandlet av, den europeiske franchisetaker og ikke Danawu-gruppen GmbH som helhet eller andre tilknyttede selskaper. Henvisning til “vi” eller “vår” gjelder bare den europeiske franchisetakeren.

Retningslinjene beskriver at alle personopplysninger som innsamles av oss holdes privat, formålet med informasjonssamlingen, måten disse opplysningene innsamles, og situasjonene der vi kan dele disse opplysningene med tredjeparter. Disse retningslinjene beskriver også valgene du kan ta for hvordan vi samler inn, bruker og deler opplysninger. Den europeiske franchisetakeren skal ikke samle inn personopplysninger, bruke eller utlevere personopplysninger unntatt i samsvar med disse retningslinjene.

Ved å bruke nettstedet stethoscope24.com godtar du vilkårene og betingelsene i disse retningslinjene, inkludert eventuelle regelendringer i fremtiden. Hvis vilkårene våre endres i fremtiden, vil vi varsle brukeren ved å legge ut oppdaterte retningslinjer på nettstedet.

Etter publisering av endringer, vil fortsatt bruk av nettstedet stethoscope24.com utgjøre ditt samtykke til disse endringene, og du vil være underlagt disse. Hvis du ikke fortsetter å bruke nettstedet etter endringer i personvernreglene, og du ikke utfører ytterligere handlinger som involverer personopplysnigner, vil bruken av disse opplysningene forbli underlagt våre personvernregler som den var i kraft før endringen. Det er brukerens ansvar å regelmessig gjennomgå disse reglene og eventuelle endringer.

Hva slags informasjon samler den europeiske franchisetakeren på det europeiske nettstedet?

Vi kan samle inn personopplysninger når du lagrer denne informasjonen, eller du videresender denne informasjonen til oss på en annen måte. For eksempel via telefon, e-post eller andre alternativer, eller hvis du fyller ut et påmeldingsskjema for å delta i en konkurranse, kampanje eller undersøkelse, enten online eller i en av våre butikker i Sør-Amerika. Som et resultat av disse handlingene kan du gi oss personopplysninger, for eksempel navn, e-postadresse, postadresse, nummer (er) inkludert adresse og telefonnumre, relevante data for visse produkter, finansiell informasjon og i noen tilfeller informasjon om dine meninger og preferanser.
Det europeiske nettstedet er designet for å brukes av voksne.

Den europeiske franchisetakeren samler ikke bevisst inn informasjon fra barn under 13 år fra nettstedet. De under 13 år skal ikke bruke nettstedet eller gi den europeiske franchisetakeren personopplysninger via nettstedet.

Hva er hensikten med at den europeiske franchisetakeren samler inn personopplysninger på det europeiske nettstedet?

Den europeiske franchisetakeren kan bruke personopplysningene som er samlet inn av det europeiske nettstedet til følgende formål: (1) for å sende deg eller dine venner, slektninger eller tilknyttede selskaper, produkter du har bestilt, (2) hjelpe oss med å forstå mer om dine shoppingpreferanser, og (3) gjennomføre markedsførings- og ytelsesundersøkelser for å hjelpe oss med å måle kundeservicen vår, spore vår ytelse og for å hjelpe oss med å forbedre våre shoppingopplevelser og produkter. Som beskrevet nedenfor, kan du alltid velge å ikke godta innholdet i salgsfremmende salgs- eller markedsføringsinformasjon.

Deler den europeiske franchisetaker mine personopplysninger som er samlet inn på det europeiske nettstedet med tredjeparter?

Når du besøker nettstedet stethoscope24.com mens du deltar i en konkurranse, undersøkelse, kampanje eller spesialtilbud, kan vi dele din personlige informasjon med Danawu GmbH-gruppen, dets tilknyttede selskaper eller dets franchisetakere, slik at de kan kontakte deg via e-post, post, eller på annen måte) for å sende deg reklamemateriell og mer informasjon om tilbudte produkter og tjenester, konkurranser, lotteri, salgsfremmende kampanjer de har startet og spesialtilbud som kan interessere deg, eller samle inn og ta i bruk i henhold til denne policyen, og for andre formål.

Vi selger eller leier ikke ut dine personopplysninger til tredjeparter som ikke er tilknyttet oss, bortsett fra som lovlig eller av Danawu GmbH-gruppen eller noen av deres tilknyttede selskaper tillater. I tilfelle salg av våre virksomheter, eller en vesentlig del av den, eller en annen lignende transaksjon, kan vi overføre eller avdekke dine personopplysninger til den potensielle kjøperen, som kan samle inn personopplysninger som nevnt, for å bruke eller avdekke formålene med å evaluere den foreslåtte transaksjonen eller drift og styring av den kjøpte virksomheten, eller for andre formål som er identifisert i disse retningslinjene.

Vi kan overføre personopplysninger til en tredjepart som ikke er tilknyttet oss for å behandle i henhold til avtaler som forbyr tredjeparter å bruke eller avsløre personopplysninger annet enn formålet med behandlingen, og som pålegger sikkerhetsforanstaltninger som er passende for sensitiviteten til informasjonen..

Vi forbeholder oss retten til å utlevere dine personopplysninger i samsvar med loven, som svar på juridiske prosesser og krav fra myndighetsutøvende etater, og etter behov for å beskytte franchisetakerens eiendom, interesser og rettigheter i Europa, Danawu GmbH-konsernet eller dets tilknyttede selskaper.

Det europeiske nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder som drives av tredjeparter. Dette nettstedet kan samle inn personopplysninger. Disse retningslinjene gjelder ikke fremgangsmåter fra tredjeparter, og den europeiske franchisetaker fraskriver seg noe ansvar for, driftsmåter og unnlatelser av tredjeparter. Når du bruker dette nettstedet og / eller går inn på et nettsted fra tredjepart fra dette, innrømmer du det europeiske nettstedet for ethvert ansvar. Kontroller personvernreglene til tredjepartssiden du besøker.

Hvordan kan jeg utøve mine valg om å motta salgsfremmende informasjon?

Vi vil bare være i kontakt med deg hvis du ønsker det. Hvis du foretrekker å ikke motta ytterligere kontakt- eller salgsinformasjon fra oss, fra Danawu GmbH, eller fra noen av dets tilknyttede selskaper, eller hvis du ikke vil at vi skal bruke informasjonen din til å forbedre din shoppingopplevelse, kan du kontakte oss via e-post på: [email protected]. Behandlingen av søknaden din kan ta opptil to uker, i løpet av denne perioden kan det hende at du fortsette å motta meldinger og varsler fra oss, fra Danawu GmbH eller fra dets tilknyttede selskaper.

Hva er “informasjonskapsler “og hvordan bruker den europeiske franchisetakeren det på det europeiske nettstedet?

Vi kan bruke informasjonskapsler for å spore dine preferanser og aktiviteter på Internett på stethoscope24.com. Informasjonskapsler er små datafiler som et nettsted overfører til harddisken på datamaskinen din. De lar oss holde oversikt over dine preferanser, noe som gjør dine påfølgende besøk på nettstedet mer effektive. Informasjonskapsler kan lagre en rekke informasjon, inkludert antall ganger du går inn på en bestemt side eller andre elementer på nettstedet. Bruk av informasjonskapsler er en akseptert metode for bruk på de fleste store nettsteder, og det hjelper med å forbedre kundeservicen. De fleste nettlesere lar deg motta informasjonskapsler, men du kan enkelt endre innstillingene for å blokkere mottak av slike filer. For mer informasjon om hvordan du blokkerer informasjonskapsler, hvordan du vet når du har mottatt informasjonskapsler, og hvordan du deaktiverer dem helt, kan du se i hjelpefilene i nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at uten informasjonskapsler vil noen av funksjonene på nettstedet ikke være tilgjengelige, og brukeren vil bare kunne nyte noen aspekter av nettstedet.

Hvordan kan jeg få tilgang til personopplysningene mine eller endre dem, trekke tilbake mitt samtykke, eller komme med henvendelser eller klager i forbindelse med disse retningslinjene og prosedyrene for personvern hos den europeiske franchisetakeren?

Den europeiske franchisetakeren vil sørge for at personopplysningene den samler inn gjennom det europeiske nettstedet, er nøyaktig, fullstendig og oppdatert etter behov for den tiltenkte bruken. Du kan be om tilgang til den personopplysningene som er samlet inn av oss og be om at det blir gjort rettelser. For å gjøre dette, og hvis du har spørsmål eller ønsker å sende inn en klage på disse retningslinjene og måten den europeiske franchisetakeren beskytter personvernet ditt, ta kontakt med personen som er ansvarlig for selskapets personvernregler på:

Kundeservice

[email protected]

Hvor lenge oppbevares mine personopplysninger av den europeiske franchisetakeren på det europeiske nettstedet?

Vi vil oppbevare personopplysningene som det med rimelighet kan være nødvendig for formålene som er beskrevet i disse retningslinjene eller for en periode som kan være påkrevd av gjeldende lov.


Vi har vedtatt passende tiltak for å sikre konfidensialitet av personopplysninger, og for å beskytte personopplysninger mot tap eller tyveri, uautorisert tilgang, utlevering, kopiering, bruk eller endring, blant annet i lys av sensitiviteten til informasjonen og formålet med bruken av den.

30 dagers returrett

30 dagers pengene tilbake-garanti

Pakken din er sporbar

med et sporingsnummer (UPS)

100% Sikker betaling

Klarna / Kredittkort / PayPal