Handlekurv
1-3 virkedager leveringstid for lagervarer

Rengjøring og vedlikehold

Hold stetoskopet fra 3M Littmann i topp stand

“Hvordan gjør jeg rent stetoskopet?”

Det er et spørsmål som stilles regelmessig, og av god grunn. Klinikere som pleier pasienter ønsker å bidra til forhindre spredningen av smitte og bakterier.

Bruk 70 % isopropanol på en klut eller forhåndspakket serviett til å rengjøre 3M™ Littmann® -stetoskopet, og tørk over alle kontaktflatene på stetoskopet som berører pasienten mellom hver undersøkelse. I bruk håndrens eller servietter med flere ingredienser, ettersom de kan inneholde andre stoffer som kan ødelegge deler på stetoskopet.

Auskultasjon spiller en viktig rollene prosedyrene for undersøkelser og behandling. Stetoskop derimot er ofte utsatt for kontaminering, spesielt når de brukes i direktekontakt med pasienter. For å sørge for sikkerheten til både deg selv og pasientene, må alltid stetoskopet rengjøres etter hver diagnose. Følg trinnene nedenfor for å lære hvordan du desinfiserer 3M™ Littmann® -stetoskopet korrekt.

Ikke utsett stetoskopet for ekstrem varme, kulde, løsemidler og oljer. Justerbare membraner kan løsnes fra bryststykket og overflatene kan tørkes med alkohol eller såpevann. Tørk alle delene grundig før montering. Ørepropper kan løsnes fra ørebøylene for grundig rengjøring. Av sikkerhetsgrunner må øreproppene settes godt fast på de riflede endene på ørebøylene.

Rengjøring og desinfeksjon av stetoskopet

Du kan rengjøre 3M™ Littmann® -stetoskopet mellom pasientundersøkelser for å fjerne organisk materiale. Praksisen med å bruke håndsprit for å rengjøre stetoskop anbefales ikke på grunn av tilsetningsstoffer som kan skade delene på stetoskopet, slik som slangene.

Vi anbefaler disse rengjøringsmidlene til alle stetoskopmodellene fra 3M™ Littmann®:
✓ Mildt såpevann
✓ 70% isopropanol
✓ 2% kloroppløsning (kan forårsake misfarging av slangene)

Ikke bruk:
✕ Håndsprit eller tilsvarende
✕ Senke stetoskopet i væske
✕ Utsette stetoskopet for steriliseringsprosesser

Det er viktig å ikke senke ned i noen form for væske, utsette det for en steriliseringsprosess eller utsette det for ekstrem varme, kulde, løsemidler eller oljer. Dette kan skade stetoskopet.

Hold det rent!

Viktig tips 1: 3M™ Littmann® -stetoskopet må ikke skylles eller nedsenkes i væske. Gjør det rent med spritservietter, eller en tørkeserviett dyppet i riktig rengjøringsmiddel.

Viktig tips 2: Alle Littmann-stetoskop har nå neste generasjons slanger som holder formen og fleksibiliteten selv etter å ha vært krøllet sammen i en lomme. Dette gir stetoskopet lenger levetid på grunn av bedre bestandighet mot hudoljer og alkohol, og flekkdannelser er mindre sannsynlig. Likevel er det fremdeles en god praksis å ha stetoskopet rundt halsen utenpå bekledning når det er mulig.

Neste generasjons slanger er ikke laget av naturlig gummilateks, en fordel for allergisk helsepersonell og pasientene. Og, for å spille sin rolle i beskyttelsen av helse og miljø, inneholder ikke neste generasjons slanger ftalat plastmyknere.

30 dagers returrett

30 dagers pengene tilbake-garanti

Pakken din er sporbar

med et sporingsnummer (UPS)

100% Sikker betaling

Klarna / Kredittkort / PayPal