Handlekurv
1-3 virkedager leveringstid for lagervarer

SEPA

SEPA direkte debetbetalinger

I motsetning til andre betalingsmåter tilbyr SEPA Direct Debet reell beskyttelse til forbrukeren. Forbrukeren oppgir ganske enkelt sine IBAN-detaljer og betaler direkte fra bankkontoen. Dermed er det ingen risiko for tyveri.

Single Euro Payments Area (SEPA) er et initiativ fra EU for å forenkle betalinger i og på tvers av medlemslandene. De etablerte og håndhevet bankstandarder for å tillate direkte belastning fra enhver EUR-denominerte bankkonto i SEPA-regionen.

For å debitere en konto, må bedrifter innhente kundens navn og bankkontonummer i IBAN-format. I løpet av betalingsflyten må kundene godta et mandat som gir virksomheten autorisasjon til å belaste kontoen. Stripe er i stand til å generere dette mandatet for bedrifter og presentere det for kundene

SEPA Direct Debit er en gjenbrukbar, forsinket varslet betalingsmåte. Dette betyr at det kan ta opptil 14 virkedager å motta varsel om betalingen var vellykket eller mislykket, etter at du har startet en belastning fra kundens konto, selv om gjennomsnittet er fem virkedager.

Kjøp det nye stetoskopet trygt med SEPA

Noen stetoskop å velge fra:

30 dagers returrett

30 dagers pengene tilbake-garanti

Pakken din er sporbar

med et sporingsnummer (UPS)

100% Sikker betaling

Klarna / Kredittkort / PayPal