Handlekurv
1-3 virkedager leveringstid for lagervarer

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Velkommen til STETHOSCOPE24!

Disse vilkår og betingelser beskriver regler og retningslinjer for bruk av nettsidene til Danawu GmbHs, som ligger på domenet STETHOSCOPE24.COM.

Ved å gå til dette nettstedet antar vi at du godtar disse vilkårene. Du må ikke fortsette å bruke STETHOSCOPE24 hvis du ikke godtar alle vilkår og betingelser som er angitt på denne siden.

Følgende terminologi gjelder for disse vilkårene, personvernerklæringen, ansvarsfraskrivelser og alle avtaler: “Klient/kunde”, “Du” og “Din” refererer til deg, personen som logger på dette nettstedet og overholder selskapets vilkår og betingelser. “Selskapet”, “oss selv”, “vi”, “vårt” og “oss”, refererer til vårt selskap. “Part”, “Parter” eller “Oss”, refererer til både klienten og oss selv. Alle vilkår refererer til tilbud, aksept og vurdering av betaling som er nødvendig for å gjennomføre prosessen med vår bistand til kunden på den mest hensiktsmessige måten, for det uttrykkelige formålet å oppfylle kundens behov med hensyn til å levere selskapets oppgitte tjenester, i samsvar med og underlagt gjeldende lov i Nederland. Enhver bruk av ovennevnte terminologi eller andre ord i entall, flertall, med stor bokstav og/eller han/hun eller de, blir betraktet som utskiftbare og derfor som henvisende til det samme.

Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter oss av informasjonskapsler. Ved å gå inn på STETHOSCOPE24, godtok du bruken av informasjonskapsler i samsvar med personvernreglene til Danawu GmbH.

De fleste interaktive nettsteder bruker informasjonskapsler for å lagre brukeropplysninger etter hvert besøk. Informasjonskapsler brukes av nettstedet for å aktivere funksjonaliteten i visse områder, for å gjøre mer brukervennlig for de som besøker nettstedet. Noen av våre tilknyttede/annonseringspartnere kan også bruke informasjonskapsler

Lisens

Med mindre annet er oppgitt, eier DANAWU GMBH og/eller dets lisensgivere immaterielle rettigheter for alt materiale på STETHOSCOPE24. Alle immaterielle rettigheter er forbeholdt. Du kan få tilgang til innholdet fra STETHOSCOPE24 for eget personlig bruk underlagt begrensninger angitt i disse vilkårene.

Du må ikke:

 • Gjengi materiale fra STETHOSCOPE24
 • Selge, leie ut eller underlisensiere materiale fra STETHOSCOPE24
 • Reprodusere, duplisere eller kopiere materiale fra STETHOSCOPE24
 • Redistibuere innhold fra STETHOSCOPE24

Denne avtalen gjelder fra følgende dato.

Deler av dette nettstedet gir brukere muligheten til å legge ut og utveksle meninger og informasjon på visse områder av nettstedet. DANAWU GMBH filtrerer ikke, redigerer, publiserer eller vurderer kommentarer før de publiseres på nettstedet. Kommentarer gjenspeiler ikke synspunktene og meningene til DANAWU GMBH, dets agenter og/eller tilknyttede selskaper. Kommentarer gjenspeiler synspunktene og meningene til personen som legger ut sine synspunkter og meninger.

I den grad det er tillatt av gjeldende lover, er DANAWU GMBH ikke ansvarlig for kommentarene eller for noe ansvar, skader eller utgifter forårsaket og / eller lidd som følge av enhver bruk av og / eller utlegging av og / eller utseende av kommentarene til dette nettstedet.

Du garanterer og representerer at:

 • Du har rett til å legge ut kommentarene på nettstedet og har alle nødvendige lisenser og samtykke til å gjøre det.
 • Kommentarene angriper ingen immaterielle rettigheter, inkludert uten begrensning opphavsrett, patent eller varemerke for noen tredjepart.
 • Kommentarene inneholder ikke ærekrenkende, injurierende, støtende, usømmelige eller på annen måte ulovlig materiale som er en krenkelse av personvernet.
 • Kommentarene vil ikke bli brukt til å be om eller fremme forretninger, skikker eller presentere kommersielle aktiviteter eller ulovlig aktivitet.
 • Du gir herved DANAWU GMBH en ikke-eksklusiv lisens til å bruke, reprodusere, redigere og autorisere andre til å bruke, reprodusere og redigere noen av dine kommentarer i alle former, formater eller medier.

DANAWU GMBH forbeholder seg retten til å overvåke alle kommentarer og fjerne eventuelle kommentarer som kan betraktes som upassende, støtende eller forårsaker brudd på disse vilkårene.

Hyperkobling til innholdet vårt

Følgende organisasjoner kan lenke til nettstedet vårt uten forutgående skriftlig godkjenning:

 • Offentlige etater;
 • Søkemotorer;
 • News organizations;
 • Online katalogdistributører kan lenke til nettstedet vårt på samme måte som de lenker til nettstedene til andre børsnoterte virksomheter;og

Systemomfattende akkrediterte virksomheter bortsett fra å rekvirere ideelle organisasjoner, veldedighets kjøpesentre og veldedighetsinnsamlingsgrupper som kanskje ikke hyperkobler til vårt nettsted.
Disse organisasjonene kan lenke til hjemmesiden vår, til publikasjoner eller til annen nettstedsinformasjon så lenge lenken: (a) ikke på noen måte er villedende; (b) ikke falskt innebærer sponsing, påtegning eller godkjenning av den lenkende part og dets produkter og/eller tjenester; og (c) passer inn i sammenhengen til den tilknyttede partens nettsted.

Vi kan vurdere og godkjenne andre forespørsler om lenker fra følgende typer organisasjoner:

 • kjente forbruker- og/eller forretningsinformasjonskilder
 • dot.com samfunnssider
 • foreninger eller andre grupper som representerer veldedige organisasjoner
 • online katalogdistributører
 • Internett-portaler
 • regnskaps-, advokat- og konsulentfirmaer samt
 • utdanningsinstitusjoner og bransjeforeninger

Vi vil godkjenne forespørsler om lenker fra disse organisasjonene hvis vi mener at: (a) lenken ikke er ugunstig for oss selv eller for våre godkjente virksomheter, (b) at vi ikke har vært involvert i noen negative hendelser med organisasjonen, (c) fordelen for oss fra synligheten til hyperkoblingen kompenserer fraværet av DANAWU GMBH, og (d) lenken er i sammenheng med generell ressursinformasjon.

Disse organisasjonene kan lenke til hjemmesiden vår så lenge lenken: (a) ikke er villedende, (b) ikke falskt innebærer sponsing, påtegning eller godkjenning av den sammenkoblende parten og dens produkter eller tjenester, og (c) passer innenfor sammenhengen til den tilknyttede partens nettsted.

Hvis du er en av organisasjonene oppført i avsnitt 2 ovenfor og er interessert i å koble til nettstedet vårt, må du informere oss om det ved å sende en e-post til DANAWU GMBH. Vennligst inkluder eget navn, organisasjonsnavnet, kontaktinformasjonen samt nettadressen til nettstedet ditt, en liste over eventuelle nettadresser du har tenkt å koble til nettstedet vårt, og en liste over nettadressene på nettstedet ditt som du ønsker å lenke. Forvent 2-3 uker på svar.

Godkjente organisasjoner kan hyperkoble til nettstedet vårt som følger:

 • Ved bruk av vårt firmanavn, eller
 • Ved bruk av den ensartede ressurslokatoren som er knyttet til, eller
 • Ved å bruke en hvilken som helst annen beskrivelse av nettstedet vårt som det er lenket til, er det fornuftig i sammenheng og format på innholdet på den tilknyttede partens nettsted

Ingen bruk av Danawu GmbHs logo eller annet kunstverk er tillatt for sammenkobling uten en lisensavtale om bruk av varemerket.

iFrames

Uten forhåndsgodkjenning og skriftlig tillatelse, kan du ikke opprette rammer rundt websidene våre som på noen måte endrer den visuelle presentasjonen eller utseendet til nettstedet vårt.

Innholdsansvar

Vi skal ikke holdes ansvarlige for innhold som vises på nettstedet ditt. Du samtykker i å beskytte og forsvare oss mot alle krav som måtte komme mot nettstedet ditt. Ingen lenke(r) skal vises på et nettsted som kan tolkes som injurierende, uanstendig eller kriminelt, krenkende, eller som oppmuntrer til krenkelse eller annen krenking av tredjeparts rettigheter.

Personvern

Les personvernreglene

Reservering av rettigheter

Vi forbeholder oss retten til å be om at du fjerner alle lenker eller en bestemt lenke til nettstedet vårt. Du godkjenner å umiddelbart fjerne alle lenker til nettstedet vårt på forespørsel. Vi forbeholder oss også retten til å tilpasse disse vilkårene, og de tilknyttede retningslinjene når som helst. Ved kontinuerlig å lenke til nettstedet vårt, godtar du å være bundet til og følge disse vilkårene og betingelsene.

Fjerning av lenker fra nettstedet

Hvis du finner en lenke på nettstedet som av en eller annen grunn er støtende, kan du kontakte og informere oss når som helst. Vi vil vurdere forespørsler om å fjerne lenker, men vi er ikke forpliktet til å gjøre dette eller å svare deg direkte.

Vi garanterer ikke at informasjonen på dette nettstedet er riktig, vi garanterer ikke at den er fullstendig eller nøyaktig. Vi lover heller ikke å sikre at nettstedet forblir tilgjengelig eller at materialet på nettstedet holdes oppdatert.

Ansvarsfraskrivelse

I den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, utelukker vi alle representasjoner, garantier og betingelser knyttet til nettstedet vårt og bruken av dette nettstedet. Ingenting i denne ansvarsfraskrivelsen vil:

 • Begrense eller ekskludere vårt eller ditt ansvar for død eller personskade,
 • begrense eller utelukke vårt eller ditt ansvar for svindel eller falske fremstillinger,misrepresentation;
 • begrense noen av våre eller dine forpliktelser på noen måte som ikke er tillatt i henhold til gjeldende lov, eller
 • ekskludere noen av våre eller dine forpliktelser som ikke kan utelukkes i henhold til gjeldende lov.

Begrensningene og ansvarsforbudene som er angitt i denne seksjonen og andre steder i denne ansvarsfraskrivelsen: (a) er underlagt foregående avsnitt, og (b) styre alle forpliktelser som oppstår under ansvarsfraskrivelsen, inkludert forpliktelser som oppstår i kontrakt, i erstatningsrettslige forhold og for brudd på lovbestemt plikt.

Så lenge nettstedet og informasjonen og tjenestene på nettstedet leveres gratis, er vi ikke ansvarlige for tap eller skade av noe slag.

30 dagers returrett

30 dagers pengene tilbake-garanti

Pakken din er sporbar

med et sporingsnummer (UPS)

100% Sikker betaling

Klarna / Kredittkort / PayPal